GLOBANT

Submission for an international competition for the companies headquarters, the building´s facade reflects different minerals: gold, silver, emerald, all depending on sun reflection.  The surrounding curtain wall has been designed under a sustainable approach.

PROJECT DETAILS

 Site area:  16,000 sf

 Covered area:  50,000 sf

Year: 2016

Location: Tandil, 

Buenos Aires, Argentina

The ground floor is a public space where the public can circulate freely and hold public events. The upper floors are left for the firms’ private operations. All floors are interconnected with a central atrium that varies in size and shape with internal staircases interconnecting them -better walk than take the elevator- with a glazed roof for natural light.  The upper floors and roof terrace provide for entertainment, relaxation and fun space.

© 2018  FOLLETT ARCHITECTS. All rights reserved